O nama

Tehnoteka.rs je internet portal koji se bavi upoređivanjem cena IT uređaja, potrošačke elektronike i bele tehnike u najvećim trgovinskim lancima i internet prodavnicama u Srbiji. Naš cilj je da pomognemo potrošačima da donose pametnije odluke u kupovini, da pronađu željene proizvode po najnižim cenama, kao i da podstaknemo zdravu konkurenciju među trgovinskim lancima.

Posle velikog uspeha koji je zabeležio portal Cenoteka.rs, sa više od 1.5 miliona poseta na mesečnom nivou, odlučili smo se da proširimo ponudu proizvoda koje upoređujemo i analiziramo i da na taj način potrošačima pružimo priliku da uštede i kupovinom proizvoda tehnike, koji mogu predstavljati veliki udar na porodični budžet. Naša vizija je da budemo lider u Srbiji u domenu informisanja kupaca i mesto gde uz samo par klikova mogu dobiti kvalitetne i pouzdane informacije i zadovoljiti sve svoje potrebe kada je reč o uvidu u cene proizvoda tehnike i drugih srodnih kategorija uz stalne inovacije i obogaćivanje ponude proizvoda dostupne na Tehnoteka.rs portalu.

Pronađite pravi proizvod

Želimo da vam pomognemo da kupite najbolji proizvod za vaše potrebe, a po najnižoj ceni. Zbog toga vas pored samih cena, informišemo na najsveobuhvatniji način o karakteristikama proizvoda i omogućavamo vam da ih brzo i lako uporedite i da pronađete proizvode koji odgovaraju vašim potrebama.

Pronađite najnižu cenu

Želimo da svim potrošačima omogućimo da uštede i da kupuju proizvode po najnižim cenama dostupnim na tržištu. Zato prikupljamo cene iz svih najvećih trgovinskih lanaca koji prodaju proizvode tehnike. Uvek nam možete verovati da vam prikazujemo najniže cenu, jer negujemo transparentan i fer odnos sa našim korisnicima.

Pored aktuelnog prikaza cena, možete brzo i lako odabrati da vas informišemo kada se cena vašeg željenog proizvoda promeni.

Mi smo uvek na vašoj strani

Za vas kao potrošače, korišćenje našeg sajta je i uvek će biti besplatno. Ponosni smo na vašu podršku i poverenje koje nam ustupate i ne želimo da kupite više od onoga što je potrebno. Naša misija je da vas vodimo do najbolje kupovine kada se odlučite za željeni proizvod.

Donosite pametnije odluke o kupovini sa nama!

Tehnoteka.rs koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.
Saznajte više