Registracija prodavnice na Tehnoteka.rs

Dobrodošli na Tehnoteka.rs - internet portal koji se bavi upoređivanjem cena IT uređaja, potrošačke elektronike i bele tehnike u najvećim trgovinskim lancima i internet prodavnicama u Srbiji. Ako želite da vaši proizvodi postanu vidljivi našoj publici, potrošačima širom Srbije, registracija prodavnice na Tehnoteka.rs je prvi korak koji treba da napravite.

Registracija vaše prodavnice je potpuno besplatna i jednostavna. Nakon što popunite formular na ovoj stranici, naš tim za podršku će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Imate priliku da privučete nove kupce, a mi vam pružamo sjajne marketinške mogućnosti. Za nove korisnike koji se prijave do 31.12.2023, Tehnoteka.rs nudi besplatno preusmeravanje potencijalnih kupaca sa našeg sajta na vašu internet prodavnicu u trajanju od 3 meseca.

Pridružite se našoj zajednici prodavaca i postanite deo Tehnoteka.rs platforme. Ako imate bilo kakvih pitanja, naš tim za podršku je tu da vam pomogne. Hvala vam na interesovanju za Tehnoteka.rs i nadamo se da ćemo vas uskoro pozdraviti kao našeg novog partnera.

Zahtev za registraciju prodavnice

Tehničke informacije (obavezno samo za online prodavnice)
Na kojoj platformi je izrađena vaša online prodavnica?